Çalışmalarınızı Sergilemek için En İyi 5 WordPress Portföy Eklentisi Seçenekleri

Ç

Portföy olmadan profesyonel bir fotoğrafçı neler yapabilir? Peki ya bir sanatçı, ajans ya da serbest yazar? İçerik oluşturma ile en uygun müşterileri bulmak için çalışmalarınızı çevrimiçi olarak ziyaretçilere açmak sizin için paha biçilmez bir fayda sağlar.. Bir portföy, işinizi daha iyi yerlere taşımak için en iyi araçtır. En iyinin en iyisini göstermek için bir platform. Tam olarak hangi tür çalışmalara odaklandığınızı söyleyen bir merkezdir. Portföy oluşturmanın kolay bir yolu, bir WordPress teması bulmak , bir site oluşturmak ve bir WordPress portföy eklentisi edinmektir.

Bu yapılandırma yalnızca ucuz ve kolay değildir, aynı zamanda en iyi WordPress portföy eklentileri , WordPress dışındaki diğer platformlarda bulamadığınız ek özelliklere de sahiptir .

Peki, şu anda en iyi WordPress portföy eklentisi seçeneklerinden bazıları nelerdir? İşte başlamanız için hızlı bir liste:

  1. Portfolio Gallery
  2. WP Portfolio
  3. GridKit Portfolio Gallery
  4. Portfolio Post Type
  5. Visual Portfolio

Elbette, en iyi portföy eklentileri hakkındaki önerilerimizi okuyabilirsiniz, ancak araştırmanız sırasında hangi özellikleri aramalısınız? Aşağıdaki maddelere göz atmanızda fayda var.

  • Sınırsız portföy, sütun ve satır desteği.
  • Ücretsiz veya ucuz bir portföy oluşturmak için seçenekler. Bu kadar parayı bir portföy eklentisine harcamak için hiçbir sebep yok.
  • Sürgü, ızgara ve timeline stilleri gibi çoklu portföy düzenleri.
  • Hazır şablonlar topluluğu, böylece portföyünüzü geliştirirken sıfırdan başlamanız gerekmez.
  • Yayınla düğmesine basmadan önce galerinin nasıl görüneceğini görmek için görsel bir oluşturucu.
  • Filtreleri ve arama çubuklarını etkinleştirme ayarları.
  • Portfolyonuzun daha çekici görünmesini sağlamak için animasyonlar.
  • Renk, boyut ve simge gibi şeyleri düzenleme ayarları.
  • Çok sayıda tema ve sayfa oluşturucu içeren entegrasyonlar .
  • Portföyü web sitelerinizde kısa kodlar ve widget’lar gibi uygulamak için kolay seçenekler.
  • İçeriğinizi Instagram’dan , blog gönderilerinden ve Dropbox’tan çekmek için çok çeşitli kaynaklar görmek de güzel .

1. Portfolio Gallery

Portföy Galeri eklentisi WordPress eklentisi kütüphanede en çok oy alan serbest galeri / portföy eklentilerinden biridir. Web sitenize bir portföy edinmenin ve yanıt verebilirlik, filtreler ve lightbox seçenekleriyle güzel bir galeri açmanın en kolay yollarından biri.

Ücretsiz özelliklerden bazıları, başlıklar ve boşluk araçlarıyla birlikte birden çok sütun düzeni ve numaralandırmayı içerir. Timeline ve gri tonlama gibi farklı formatlar kullanarak portföyünüzü güzel ve esnek hale getirebilirsiniz.

Portföy Galeri Eklentisi

2. WP Portfolio

WP Portföyü , bir WordPress sitesinde hızlı bir şekilde portföy oluşturmak için ücretli bir çözümdür. Seçim yapabileceğiniz üç sürümü var: web sitesi portföyü, resim portföyü veya video portföyü. Dolayısıyla, demo web siteleri yükleme ve bunları bir portföyde düzenleme seçeneğiniz de vardır. Web tasarımcıları ve geliştiricileri için harika. Buna ek olarak, sanatçılar ve fotoğrafçılar görüntü portföyünden yararlanırken, kameramanların da video seçeneği var.

Fiyatlandırma yıllık bazda belirlenir ve tüm özellikler bir kereye mahsus ücrete dahil edilir. Ancak, tam müşteri desteği her yıl yenilenmeyi gerektirir. Ömür boyu planı 199 $ ‘dan başlayan en iyi değerdir. Ancak ayrıca, yıllık 39 ABD Doları’ndan başlayan ve Ajans Paketi için yıllık 199 ABD Dolarına kadar çıkan yıllık planlardan biri için ödeme yapmayı da seçebilirsiniz.

WP Portfolio

3. GridKit Portfolio Gallery

GridKit Portföy Galeri eklentisi görüntüler için standart bir portföydür.  Eklentide bir YouTube bağlantısını hızla galeriye yapıştırma özelliğine sahip bir YouTube video galerisi bulunur. Ayrıca müşteri logoları, ekip üyesi resimleri, haritalar ve ses klipleri arasından seçim yapabilirsiniz . Elbette, düzenli bir resim kaydırıcısı ve portföy dahil edilmiştir, ancak bu eklentiyle diğerlerinden çok daha fazla seçeneğiniz var.

GridKit, ücretsiz ve premium olmak üzere iki biçimde gelir. Ücretsiz seçenek, duyarlı portföyler, bir resim kaydırıcısı ve portföyleri eklemek için bir kısa kod gibi özelliklere sahiptir. Ayrıca ürün kataloglarına, müşteri sunumlarına ve daha pek çok şeye de erişebilirsiniz.

Gridkit Portfolio Gallery

4. Portfolio Post Type

Portföy Mesaj Tipi eklentisi oluşturma ve bir portföy yönetmek için tamamen farklı bir yaklaşım getiriyor. Bu özel yazı alanı üretir sitenize yüklediğim tüm portföy öğeleri için. Bu, portföy parçalarınızı daha iyi organize etmenize ve her biri için belirli etiketleri ve kategorileri kaydetmenize olanak sağlar. Kurulumdan sonra çalışmaya başlamak için herhangi bir ayar gerektirmeyen basit ve hafif bir eklentidir.

Portfolio Post Type

5. Visual Portfolio

Visual Portfolio ücretsiz bir portföy WordPress eklentisi olarak iyi bir şekilde boy gösteriyor. Açık kaynak kodlu bir yazılımdır, bu yüzden daha iyi özellikler için yükseltme ile uğraşmanıza gerek kalmaz. Eklenti, galerinizin tam olarak yayınlanmadan önce nasıl görüneceğini tam olarak görmeniz için görsel bir oluşturucu içeriyor. Oluşturucu, WordPress önizlemesine benzer şekilde çalışır, ancak tam bir önizleme almanız dışında, düzenleri ayarlama, kısa kodu bulma ve portföydeki görüntüleri değiştirme ayarları ile birlikte oluşturur.

Her zaman popüler timeline formatı da dahil olmak üzere çeşitli düzenler mevcuttur. Sınırsız sayıda portföy öğesi için filtreler ve sonsuz bir kaydırma aracı ekleyebilirsiniz.

Visual Portfolio

Hangi WordPress Portföy Eklentisi Sizin İçin Doğru?

Google’da veya WordPress eklenti dizininde arama yaparken, yüzlerce WordPress portföy eklentisi seçeneğini bulacaksınız. Bu yüzden bir karar vermenizi kolaylaştırmak için size bazı ipuçları verdik.

Portföyler birçok iş türü için önemlidir, bu yüzden bu listeden birkaç tane seçmekten ve satın almadan veya indirmeden önce demoları test etmekten çekinmeyin.

1 Yorum

Bir Cevap Yazın

Yazar ; hostazor

Facebook Sayfamız

Bizi Twitter’da takip et

%d blogcu bunu beğendi: