Gerçek Zamanlı Canlı Destek Sistemi

G

İnternet ortamında hizmet ve ürün almak istediğiniz firmalar ile kuracağınız iletişim, günlük hayatta yüz yüze kurulan iletişimden çok daha hassas ve önemlidir. Çünkü ihtiyacınız olan hizmeti anlamak için çok daha fazla ayrıntı ile açık bir iletişim kurmanız gerekir.

Hostazor ihtiyacınız olan bilgi ve hizmet öncesi iletişimi en akıllı çözümler ile yeniden geliştirdi ve Gerçek Zamanlı Canlı Destek Sistemi’ni oluşturdu.

Yapay zeka algoritması sayesinde site içindeki hareketlerinizi algılayarak size bu hareketler doğrultusunda bildirim ve mesaj gönderen sistem ihtiyaç duyduğunuz tüm bilgileri alabilmeniz için 7/24 aktif bir şekilde çalışmaktadır.

Site içerisindeki hareketleriniz ile doğru orantılı etkileşim yaratan sistem incelediğiniz ürünler hakkında size bilgi vermektedir.

Sayfaya ilk girişinizde de bulunduğunuz konuma özel bir karşılama sizi bekliyor.

Ve siteden çıkış hareketinizi de algılayarak yine sizinle iletişim kuruyor =) Gerçek zamanlı iletişim hiç bu kadar sevimli olmamıştı.

Aynı zamanda canlı mesaj sistemi üzerinden Facebook sayfamıza da mesaj atabilirsiniz.

Gelişmek ve geliştirmek için yaptığımız bütün çalışmalarımızda öncelikli hedefimizin doğru iletişim olduğunu söylemekten ve bunu en iyi şekilde sağlamaya çalışmaktan çok mutluyuz.

En kısa sürede Canlı Mesaj Sistemimiz ile iletişime geçin ve merak ettiğiniz, öğrenmek istediğiniz her şeyi sorun.

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Yazar ; hostazor

Facebook Sayfamız

Bizi Twitter’da takip et

%d blogcu bunu beğendi: