İnteraktif Görünümler ile WordPress için İnstagram Eklentileri

İ

Statista’nın verilerine göre İnstagram kullanıcıları her ay katlanarak artıyor. Peki WordPress altyapılı web siteniz ile İnstagram güncellemelerinizi wordpress için instagram eklentileri sayesinde  birleştirerek hem daha fazla takipçi, hemde ziyaretçi edinmek ister misiniz?

wordpress için instagram eklentisi

 

wordpress için instagram eklentisi

Peki, Instagram hesabınızı wordPress web sitenize yerleştirmenin amacı nedir?

  • Instagram fotoğrafları normal web sitesi fotoğraflarından çok daha ilgi çekici ve canlıdır, bu yüzden markanıza heyecan katıyor.
  • Daha sonra Instagram içeriğinizi tek bir yerden yönetme seçeneğine sahipsiniz. Birçok işletme sahibi kendi web sitelerine oldukça sık bakıyor. WordPress Instagram eklentilerinin çoğunda, yorumlarınıza yanıt verebilir ve resimlerinizi web sitenizden ayrılmadan yönetebilirsiniz.
    Bu, kullanıcı tarafından oluşturulan içeriğin aktarılması için mükemmel bir yöntemdir.
  • Web sitenize gelen kişiler, Instagram’da sizi takip etmeyi hiç düşünmemiş olabileceğinden Instagram takipçi sayınızı artırma fırsatına sahipsiniz.
  • Sitenizdeki Instagram güncellemeleri katılımı artırır, çünkü insanlar fotoğraflara bakmak için daha uzun süre sitenizde kalacaktır.

Yukarıda bahsettiğimiz nedenler, Instagram’ın şirketinizin web sitesinde bulunmasını  gerekliliğini anlatan nedenlerden yalnızca bir kaçıdır. Bir perakende satış mağazasını veya global bir eTicaret markasını yönetmeniz önemli değil. Takipçilerinize Instagram üzerinden yüksek kaliteli fotoğraflar vermek bir başlangıçtır, ancak web sitenizi iyileştirmek için bu bağlılığı kullanmak sosyal stratejinizi çok daha güçlü kılar.

wordpress için instagram eklentileri

Bir eklentiye bakmaya başladığınızda, çok farklı sonuçlara ulaşabilir ve kararsız kalabilirsiniz. Bu yüzden, bizim en sevdiğimiz WordPress Instagram eklentilerini bir araya getirdik. Böylece, aramayı kısaltabilir ve markanıza en uygun olanı seçerek karar verebilirsiniz.

 

En iyi WordPress İnstagram eklentileri

 

WordPress için Instagram eklentileri nasıl seçilir?

WordPress Instagram eklentileriyle ilgili bir Google aramasını tamamlamak için zaman ayırdıysanız, aramanın karışık çözümlerden dolayı nasıl bir araya geldiğini bilirsiniz. Umarım, bu liste, sizin veya şirketinizin hangi eklentilerinin doğru olduğunu daha iyi anlamanıza yardımcı oldu. Hala bir veya iki tanesi arasında tartışıyorsanız, bazı son düşünceleriniz:

  • En basit kurulum için – Instagram Feed.
  • Güçlü feed filtrelemesini istiyorsanız – WD Instagram Feed’i.
  • Polaroid ve rozet görünümleri gibi benzersiz görünümler için – Enjoy Plugin for Instagram
  • Eğer multi dil desteğine ihtiyacınız varsa – Instagram Widget.
  • Instagram, Facebook ve Pinterest gibi çoklu sosyal ağlardan yayınları görüntülemek için – Feed Them Social.
  • Önceden ayarlanmış stiller yerine kendi stilleriniz ile yayınlamak için ( kendi özel CSS’nizde uygulamak için) – WP Instagram Widget’ı.

İşte bu kadar! Geçmişte bu eklentilerin herhangi birini kullandıysanız, deneyiminizi paylaşarak diğer kullanıcılarımıza yorumlarınız ile yardımcı olabilirsiniz. WordPress için Instagram eklentileriyle ilgili sorularınız varsa, aşağıdaki yorumlar bölümünü kullanabilirsiniz.

1 Yorum

Bir Cevap Yazın

Yazar ; hostazor

Facebook Sayfamız

Bizi Twitter’da takip et

%d blogcu bunu beğendi: