Kişisel Web Siteniz ile CV’nizi Dijitalleştirin.

K

Günümüzde artık her işlem dijital evrenin olanakları ile kolayca yapılabilmektedir. Her insanın kendi özgeçmişi, yani CV’si her saniye farklı bir pozisyonda arayışta olan bir şirket tarafından incelenebilir olarak yayınlanırsa insanların aradıklarını bulmaları ve sizinde kariyer konusunda daha geniş seçenekler üzerinden seçim yapabilmeniz kolaylaşır. Web Sitenizin dijital ortamda yayında olan bir cv haline gelmesini tasarlamak için farklı platformlarda kod bilgisi gerekebilir. Fakat Hostazor’un web sitesi mimarında herhangi bir kod bilginiz olmasına gerek kalmadan özgeçmişinizi yayınlayabileceğiniz kişisel bir web sitesi oluşturmak mümkün.

Bazı içerik yönetim sistemlerinin sunduğu ve yüzlerce farklı eklenti ile kullanımı mümkün olan bir çok özellik, Hostazor Web Sitesi Mimarı’nda tamamen ücretsiz ve tek bir panel ile yönetilebilmektedir.

Öncelikle bu bağlantıya tıklayarak ücretsiz dijital dönüşüm kampanyamızı değerlendirebilir ya da bu bağlantı ile 424 farklı alan adı uzantısı arasından seçim yaparak hosting paketlerimiz ile birlikte ücretli bir plana sahip olabilirsiniz.

Sonrasında ürününüz aktif olduktan sonra müşteri panelimizin Servislerim bölümünde mevcut olan Hosting paketinizin yönetim menüsünden Siteni Tasarla menüsü ile web sitenizi tasarlamaya başlayabilirsiniz.

Web Site Mimarı Tema Seçim Ekranı

Yukarıda mevcut olan görselde, Siteni Tasarla menüsü ile ulaştığımızda karşımıza çıkan Web Site Mimarı’mızın tema seçim ekranı gösterilmektedir. İçe Aktarma seçeneği (Kırmızı Kutu ile İşaretli) ile ister beğendiğiniz bir temayı kopyalayabilir, isterseniz Hostazor Web Sitesi Mimarı’nda varsayılan olarak yer alan Kişisel Sayfa temalarına göz atabilirsiniz.

Kişisel Sayfa Temaları

Yukarıdaki görselde kişisel sayfa temaları yer alıyor. Bu temalardan herhangi birini seçerek dilediğimiz gibi tasarlayabiliriz.

Web Sitesi Mimarı’nın Tema Düzenleme Modu

Yukarıda yer alan görüntüde seçtiğimiz temayı düzenleyebileceğimiz alanı görüyoruz. Kırmızı ok ve kutu ile gösterilen soru işareti, bu temayı nasıl düzenleyebileceğinize dair kısa bir interaktif eğitim içeriyor.

Tüm içerikleri sürükle bırak yöntemi ile kolayca düzenleyebilir, hiçbir kod bilginiz olmadan rahatça kendi sitenizi tasarlayabilirsiniz.

Gelişmiş Eklentiler Bölümü

Yukarıda bulunan alanda mevcut olan araçlar, Gelişmiş Eklentiler butonu ile ulaşabileceğiniz, canlı destek, özel html kod, takvim, reklam gibi seçenekleri web sitenize eklemenizi sağlayan bir çok kullanışlı özelliği size sunmaktadır.

Sosyal Eklentiler

Yukarıda bulunan görselde, Sosyal butonu ile ulaşabileceğiniz sosyal medya araçlarına ait widgetlar yer almaktadır. İnstagram’ı galeri modunda kullanabileceğiniz eklenti, Facebook Sayfa – Yorum ve beğeni eklentisi, vkontakte eklentisi gibi bir çok sosyal ağı içermektedir.

Dil Eklentisi

Yukarıda gördüğünüz görüntü de web sitenizi birden fazla dilde yapmanız gereken durumlar da size bu konuda çözüm sağlayan dil eklentisinin widgetlarını beğenerek seçebilirsiniz. Web sitenize uyumlu widget’ı seçip sürükleyip bırakarak dil seçeneğini aktif etmiş olursunuz.

Menü Eklentisi

Yukarıda gördüğünüz görüntü de, web sitenizin menüsünü kişiselleştirip zevkinize göre seçebileceğiniz farklı menü çeşitlerinin bulunduğu menü eklentisi mevcut. Bu eklenti ile menüyü dilediğiniz gibi tasarlayabilirsiniz.

Form Eklentisi

İletişim ve bir çok diğer konuda ihtiyacınız olan form tasarımlarını yukarıdaki görüntüde gördüğünüz gibi form eklentisi üzerinden seçebilirsiniz.

Ticaret Eklentisi

Günümüzde artık ofisinizde, ürünlerinizi sergilediğiniz portföyünüzde dijital. Bu nedenle Hostazor Web Sitesi Mimarı’nda yukarıda gördüğünüz görüntüde yer alan eklentileri ve daha fazlasını “Ticaret” eklentisi başlığı altında bulabilirsiniz.

Butonlar

Web sitenizde bir çok eylem için buton ihtiacını olabilir. Bu ihtiyaçlarınız için yukarıdaki görüntüde yer alan butonlara ve daha fazlasına Buton başlığı altından ulaşabilirsiniz.

Çizgiler

Web Sitenizde belli başlı alanları özel çizgiler ile ayırmak mı istiyorsunuz? Web Sitesi mimarımızda bulunan Çizgi kategorisinde yukarıda gördüğünüz çizgileri ya da daha fazlasını seçip kullanabilirsiniz.

Şekiller

Müşteri puanlaması, mesaj ya da açıklamalarda kullanabileceğiniz şekiller Web Sitesi Mimarı’mızda Şekiller kategorisi altında listelenmektedir.

Haritalar

Herhangi bir adres belirtmek için ihtiyaç duyacağınız harita örnekleri, Web Sitesi Mimarı’mızın Haritalar kategorisinde listelenmektedir.

Medya

İçeriklerinizi video, ses ve benzeri medya kaynakları ile güçlendirmek için Web sitesi Mimarı’mızın Medya kategorisini inceleyebilirsiniz.

Galeri

Çalışmalarınız ya da farklı resim galerilerini web sitenizde yayınlamak için Web Sitesi Mimarı’mızın Galeri kategorisindeki örnekleri inceleyebilir ve kullanabilirsiniz.

Resim

Galeri yerine tek bir görsel eklemek için Resim kategorisini kullanarak çeşitli şekil ve ölçülerde resim ekleyebilirsiniz.

Metin

İçerik metinlerini Metin kategorisi altından bir stil seçerek ekleyebilirsiniz. Farklı stillerde metinler eklemek web sitenizin görünümünü güzelleştirecektir.

Görüntüleme Seçenekleri

Üst bar da bulunan Geniş – Masaüstü – Tablet – Telefon ve Otomatik seçenekleri web sitenizin ziyaretçilerinin kullandığı cihaza göre nasıl göründüğünü ve hangi cihazlarda görüntülenmesini istediğinizi belirlemenize yardımcı olur.

Yayınlama ve Önizleme

Yaptığınız tüm değişiklikleri yayınlamak için Yayınla butonunu kullanabilirsiniz. Unutmayın, web sitenizi ne zaman düzenlemek isterseniz daima web sitesi mimarını kullanabilir, istediğiniz özellikleri ekleyip çıkarabilirsiniz.

Seo Ayarları

Ayarlar kısmında bulunan Seo ayarları ile web sitenizin arama motorları tarafındaki görünürlüğünü düzenleyebilir, ziyaretçi trafiğini artırmak için sayfalarınızı optimize edebilirsiniz.

Site Ayarları

Yine Ayarlar bölümünden Site Ayarları sekmesine gelerek, ssl, yönlendirmeler, url denetimleri, meta bilgisi, ekstra kullanılacak olan scripts ve çerez politikası gibi ayarlarınızı ayarlayabilirsiniz.

Ayarlar

Ayarlar bölümünde bulunan diğer seçenekler; Favicon web sitenizin tarayıcı sekmesinde görünen favori ikonunu belirlemenizi, stiller seçeneği yazı ve diğer stilleri özelleştirmenizi, arka plan: arka planınızı güncellemenizi, Tek Sayfa seçeneği tüm sayfaları tek bir sayfa olarak görüntülemenizi Grid and guides ise web sitenizin bölümlerini düzenlemenizi, Tam ekran düzenleyiciyi tam ekranda kullanmanızı Log Out ise web sitesi mimarından çıkış yapmanızı sağlar.

Sonuç Olarak

Web Sitesi Mimarımız, herkes için en kolay şekilde web sitesi oluşturulabilmesi amacıyla üretilmiş, kullanıcılara kod bilgisi gerektirmeksizin web sitesi yapabilme imkanı sağlayan yapay zeka tabanlı özel bir yazılımdır. Oluşturduğu web siteleri ise barındırma açısından en uygun maliyetlere sahip, aşırı yük ve sorgu içermeyen hafif bir yazılım ile yayın yapar.

Aklınıza takılan tüm soruları yorum kısmından iletebilirsiniz. Daha fazla detay için bizimle iletişim kurmaktan çekinmeyin.

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Yazar ; hostazor

Facebook Sayfamız

Bizi Twitter’da takip et

%d blogcu bunu beğendi: