Rakiplerimiz ile aramızdaki farklar neler?

R
 
– Rakiplerimiz sektörde hali hazırda kullanılan sistemler ile hizmet sağlıyor. Bu sistemler %100 performans için değil, sadece standart barındırma prosedürlerine göre barındırma hizmeti sağlamak için kurgulanmıştır. Bu yüzden sizin yazılımınız ile %100 uyum sağlamamakla birlikte en ufak bir işlemde CPU ve diğer kaynaklar konusunda problemler yaşayabilirsiniz.
 
– Profesyonel olduğunu iddia eden optimizasyon sağlayıcıları tarafından sırf performans alabilmeniz için çeşitli hatalı işlemler ile yapılan optimizasyonlar sonucu içeriklerinizin gördüğü zarar size maliyet ve masraf olarak yansır.
 
– Alışılagelmiş sektörel klişe olan hazır yazılımlar ( CloudLinux – Litespeed – cPanel – Softaculous) ile standart kurulum yapıp hiçbir özelleştirme yapmadan altyapının donanım ile uyumluluğunu sağlamadan size sunulan Hosting paketleri , potansiyel performansınızın %10’unu bile yansıtmaz. Bu yazılımlar zaten kur-kullan mantığında olduğu için size sadece pazarlamasını yapan kişilere ekstra ücret kazandırmış olursunuz.
 
– Peki biz neler yapıyoruz? HOSTAZOR’da müşteriler alışılagelmiş ve artık klişe durumda olan yazılımlara istinaden Modüler Altyapısı bulunan Hotron Plus web server ile performanslarının %90’ını görmektedir. Örnek verecek olursak herhangi bir rakibimizin sağladığı barındırma ve bizim sağladığımız barındırma hizmetleri birebir kıyaslanabilir , benchmark testlerine tabii tutularak aralarındaki fark bizzat gösterilebilir. En düşük donanımda sağlanan profesyonel bir altyapı ile sizlere en yüksek donanımlarla kıyaslanacak performans sağlanmaktadır. Ayrıca Hotron Plus için özel olarak derlenmiş bir sistem sayesinde global olarak bütün lokasyonlarda ortalama standartların üzerinde , CDN kullanımına eş değer bir hizmet sağlanmaktadır.
Cache Altyapısı kısmında Hotron Plus’ın sağladığı dinamik cache algoritması ile birlikte sizler için çerez sorunları ve benzeri durumlar yaşamanız önlenerek daha stabil, altyapı konusunda daha güçlü dinamik bir webserver oluşturulmuştur. Hotron Plus diğer rakipleri ile de birebir uyum sağlamakta ve bu uyumu sayesinde %99’dan fazla fark elde etmektedir. Hotron Plus altyapısı tamamen ar-ge ürünü olduğu için ve modüler altyapıya sahip olduğu için günümüzde üretilen tüm performans ürünleri (brotli-pagespeed-aiothread-slice)  altyapısına eklenebilmekte ve tüm müşterilerimizin güncel hosting ve barındırma teknolojilerine uygun bir altyapıda hizmet almaları sağlanmaktadır.
Hotron Plus’ı üretme amacımız rakiplerimiz ile aramızdaki tek farkın teknik destek olmasını önlemek ve hizmetlerimizinde üstünlüğünü bu konuda kanıtlamaktır. Bu bağlamda Hotron Plus Web server Türkiye’de üretilen ilk webserver olma özelliğini taşıyan, modüler altyapısı ile diğer rakiplerinin çağ dışı uygulamalarını geride bırakarak sunduğu standartlar sayesinde profesyonel bir altyapı,geliştirilebilir bir kaynak ile mevcut standartları ve klişeleri alt üst edip kendine has bir yöntem ile hizmet sağlamaktır. Bugün Hotron Plus web server 5000+ site için hizmet sağlamaktadır. Memnuniyet oranı yapılan testlere göre %99.5’dir. Yakın tarihte yapacağımız Hotron Plus Webserver Webinar’da yaptığımız benchmark testleri ve diğer özellikleride sizlerle paylaşacağız.
Katılım için Link : Şimdi Başvur

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Yazar ; hostazor

Facebook Sayfamız

Bizi Twitter’da takip et

%d blogcu bunu beğendi: