Yeni Özellikler : Invisible ReCaptcha – Http2 ve Http3 Geliştirmeleri

Y

Hostazor’da bahar yenilikleri başladı. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiğimiz sistemsel güncellemeler ile web sitelerinin erişimleri için gerekli tüm standartları geliştirmiş bulunuyoruz.

Sağlıklı Erişim

Websitenize erişimlerde spam, kötü amaçlı, güvenlik açıklarını tarayan otomatik botlar, websitenizi kopyalamaya çalışan botlar ve benzeri kötü amaç taşıyan trafiği tamamen kesmek için invisible recaptcha ile arka planda websitesine giriş yapan ziyaretçinin yapay zeka ortamındaki algoritmalara göre değerlendirilip doğrulanması ile websitenize artık yalnızca gerçek ziyaretçiler ve Google gibi faydalı arama motorlarına ait örümceklerin erişebilmesine olanak tanınır. Tüm internet trafiğinin %62’sinin botlardan oluştuğunu düşündüğümüzde, ziyaretçilerinizin bu gibi bir algoritma ile süzülmesi demek daha tasarruflu bir barındırma hizmeti almanızı sağlamak demektir.

Saldırı ve Spam

Web evreninde bir çok farklı amaçla saldırı ve benzeri kötü amaçlı faaliyetler yürütülmektedir. Bu faaliyetlerin amacı temel olarak websitelerini zarara uğratmak, erişimi engellemek ya da veri çalmaktır. Bu durumda web sitesi sahibi olarak seçeceğiniz paketlerin güvenlik konusunda da sizi tatmin etmesini istemeniz en doğal hakkınızdır. Yeni güncelleme ile birlikte, websitenize yapılan spam ve bot saldırıları invisible recaptcha ile birlikte bloke edilerek, arka planda bu trafiği doğrulamak suretiyle geçişe izin verilmektedir.

Spam İçerikler – Kopyalama Araçları



Web Sitenizin yorum bölümü açık ve size sürekli gelen spam içeriklerden sıkıldınız mı? Yeni güncellememizde spam yorumları engellemek için her ziyaretçi invisible captcha ile doğrulanıyor. Bu sayede web sitenizde yorum yapan her kullanıcının gerçekliği yapay zeka ortamında doğrulanarak size yalnızca gerçek ziyaretçilerin ulaşıp içeriklerinizi yorumlamaları sağlanıyor. Web siteniz için bir diğer dezavantaj, benzersiz bir tasarım yaptığınızda bunun başkaları tarafından kopyalama araçları kullanarak izinsiz kopyalanmasıdır. Bunun içinde invisible capctha sizin için websitenizi korur.

Quic & HTTP2 ve HTTP3 7 Kat Daha Hızlı.

Quic uzun bir süredir ilk sürümünden itibaren Hostazor hizmetlerinde stabil olarak kullanılmakta olan bir protokoldü. Yeni güncelleme ile arkaplan işlemleri içinde quic protokolünün kullanılması, http2 ve http3 için gerekli iyileştirmeler ile web sitesi açılış ve yükleniş hızı 7 kat daha iyi duruma geldi.

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Yazar ; hostazor

Facebook Sayfamız

Bizi Twitter’da takip et

%d blogcu bunu beğendi: