Yeni Yedekleme Sistemi

Y

Merhabalar, bir süre önce duyurduğumuz yedekleme sistemi bugün Linux Cloud Hosting hizmetlerinde beta olarak kullanılmaya başlıyor.Sonrasında bütün hosting ürünlerimizde aşamalı olarak 10 Nisan 2017 tarihine kadar aktif edilecektir.  Bir çok kişinin temel ihtiyacı olan veri yedekleme sistemleri bir çok firmada günlük-haftalık ve aylık olarak sağlanıyor. Üstelik sadece kendilerinin müdahale edebildiği bir sistem ile. Hostazor olarak biz bu konuda internet sitesi sahibi herkesin hayal ettiği saatlik yedekleme ve geri yükleme otomasyonumuzu bugün devreye sokarak müşterilerimiz için bir geri dönüş noktası yaratabilme anlamında çalışmalara imza atıyoruz.

 

Sistem ile birlikte firmamız üzerinde barınan sitelerinizi istediğiniz yere yedekleyebilecek, istediğiniz an yedeğinizi tek bir tuşla geri yükleyebileceksiniz. Bu sayede sitenizde yaptığınız bir değişiklik yada güncelleme sırasında yaşayacağınız hataların önüne geçip hizmetlerimizden maksimum verim alabileceksiniz.

Neden Saatlik Yedekleme?

Saatlik yedekleme müşteriler için bir geri dönüş noktası oluşturma anlamında en uygun çözümler arasında gelmektedir. Firmamız bu sistem ile birlikte müşterilerimize verilerinin daima güvende olmasını sağlayarak odak noktalarını artık tamamen projelerini geliştirme kısmına yönlendirmelerini sağlamaktadır. Sistemde bulunan Google Drive – Dropbox ve diğer api yöntemleri ile ücretsiz bulut disk sağlayan çözüm ortaklarındanda yararlanabilecek olan müşterilerimiz için sistemde çoklu seçenek bulunmaktadır. Ayrıca Hostazor’un Depolama Sunucusu ürünleri sayesindede yedeklerinizi anlık olarak tutabileceğiniz ikincil bir çözüm daha bulunmaktadır. Linux Cloud Hosting hizmetine sahip tüm müşterilerimiz ürün detayları menüsünden yedekleme servisini aktif edebilir ve operatörlerimiz ile iletişime geçerek detaylı bilgi ve yönlendirme alabilir.

 

Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz, birlikte daima ileri!

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Yazar ; hostazor

Facebook Sayfamız

Bizi Twitter’da takip et

%d blogcu bunu beğendi: